Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραμένει πρώτο στις ΗΠΑ το Nintendo Switch

*
Η Nintendo με δελτίου Τύπου ανακοίνωσε ότι το Nintendo Switch κατέκτησε την κορυφή των NPD και για τον Σεπτέμβριο και μάλιστα διατηρήθηκε σε αυτή τη θέση για τρίτο συνεχόμενο μήνα. Η νέα κονσόλα της εταιρείας κατάφερε να ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια πωληθέντες μονάδες για την αγορά της Αμερικής, ενώ μαζί με τα 3DS και Super Nintendo Classic Mini η εταιρεία κατάφερε να "μονοπώλησει" το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Σε αυτήν την επιτυχία συνετέλεσε και η κυκλοφορία του Mario+Rabbids: Kingdom Battle της Ubisoft, καθώς επίσης και τα The Legend of Zelda: Breath of Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, Metroid: Samus Returns να βάζουν και αυτά το χεράκι τους.



Η εταιρεία στοχεύει στο να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του Switch και για την περίοδο των εορτών και γι' αυτό το λόγο θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε ποια θα είναι η πορεία του όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του Ιανουαρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*